joi, 2 iulie 2009

Esti ceea ce..

Am gasit un articol interesant vizavi de sintagma " Esti ceea ce mananci", pe care cu siguranta ai auzit-o de atatea ori. Aici insa am descoperit cateva chestii noi. Asta ca tot ne indeamna baietii care-si fac de cap sa "consumam exagerat, pînă la refuz, ţelină, în scopul unei erecţii falnice, naturale, sincere."

O intuiţie uimitoare a generaţiilor trecute este acum confirmată de ştiinţele nutriţioniste. Acestea au arătat că ceea ce s-a numit cândva doctrina semnăturilor era în mod uimitor foarte corect. Acum, aceasta afirmă că mâncarea integrală are un tipar care se aseamănă cu un organ din corp sau cu o funcţie fiziologică şi că acest tipar acţionează ca un semnal sau ca un semn, în funcţie de beneficiul pe care mâncarea îl oferă consumatorului. Iată doar o scurtă listă de exemple de semnături ale hranei integrale.

O felie de morcov se aseamănă cu ochiul uman. Pupila, irisul şi liniile radiale arată exact ca ochiul uman şi, da, ştiinţa demonstrează acum că morcovii măresc considerabil fluxul sanguin către ochi şi funcţia acestora.

O roşie are patru compartimente şi este roşie. Inima este roşie şi are patru camere. Toate studiile arată că roşiile sunt într-adevăr hrană pură pentru inimă şi sânge.

Strugurii atârnă în ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobiţă arată ca o celulă a sângelui şi toate cercetările de astăzi arată că strugurii sunt, de asemenea, o hrană revitalizată substanţială pentru inimă şi sânge.

O nucă arată ca un mic creier, cu o emisferă dreaptă şi una stângă: creierul mare deasupra şi cerebelul din partea de jos. Chiar şi încreţiturile sau cutele unui miez de nucă arată ca neocortexul. Şi acum ştim că nucile ne ajută să ne dezvoltăm peste trei duzini de transmiţători neuronali care ajută la funcţionarea creierului.

Boabele de fasole chiar vindecă şi ajută la menţinerea funcţiei rinichilor şi, da, arată exact ca şi rinichii umani.

Ţelina, rubarbărul şi alte legume arată exact ca oasele. Aceste alimente ţintesc în mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Dacă nu avem destul sodiu în alimentaţie, organismul şi-l extrage din oase, făcându-le friabile. Aceste alimente completează nevoile scheletului corpului nostru.

Vinetele, fructele de avocado şi perele ţintesc către sănătatea şi buna funcţionare a uterului şi cervixului femeii, şi arată exact ca aceste organe. Cercetările de astăzi arată că, atunci când o femeie mănâncă un avocado pe săptămână, acesta ii echilibrează hormonii, o scapă de kilogramele în plus în urma naşterii şi previne cancerul cervical. Şi cât de profund e acest lucru? Îi ia exact nouă luni unui avocado să se dezvolte de la nivelul de floare până la cel de fruct copt. Sunt peste 14.000 de constituenţi chimici fotolitici de nutriţie în fiecare dintre aceste plante (ştiinţa modernă a studiat şi numit doar 141 dintre ei).

Smochinele sunt pline de seminţe şi atârnă două câte două atunci când cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine şi sporesc numărul de spermatozoizi, astfel încât tratează sterilitatea masculină.

Cartofii dulci arată ca pancreasul şi chiar echilibrează indexul glicemic la diabetici.

Măslinele participă la sănătatea şi buna funcţionare a ovarelor.

Grapefruitul, portocalele şi alte citrice arată exact ca şi glandele mamare ale femeii şi contribuie la sănătatea sânilor şi la mişcarea limfei înspre şi dinspre sâni.
Ceapa arată precum celulele corpului. Cercetările de astăzi demonstrează că ceapa ajută la curăţarea deşeurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoacă lacrimile care spală straturile epiteliale ale ochilor.

Sursa: seductiatrupului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...