joi, 25 august 2011

Parodie amorfa a diminetilor petrecute in ploaie

Catifelata nebunie radiaza deasupra unei placute de lemn de pin si toti striga in cor ce strigau si altii pe vremea imbelsugatei clorofile si file de caiet A4 isi cauta perechea pe strazi pustii batute de vant.
De ce sa mai fi stat? Statul e o problema fundamentala a omului. El emite legile statului, legi ce sunt bine cunoscute de orice cetatean invatat cu statul. Statul inseamna odihna. Odihna nu-i o tara, ci este cea mai lejera forma a constiintei sociale.
Socialism, regimuri totalitare, regimuri disociate, anorexie, bulimie, bumbacarie, cariofilacee, filantropie, trombectomie si ... tie.


*Forme ale conştiinţei sociale = forme distincte ale vieţii spirituale ale societăţii, care se deosebesc prin obiectul lor specific, prin funcţia lor socială specifică şi prin modul specific de reflectare a existenţei sociale (filozofia, morala, arta, ştiinţa etc.)
*Bumbacarie =
Întreprindere textilă sau secţie dintr-o întreprindere textilă în care se prelucrează bumbacul
*
Cariofilacee = Familie de plante dicotiledonate, cu noduri pronunţate pe tulpină, cu frunze înguste, cu flori hermafrodite dispuse în inflorescenţe şi cu fructe capsule
*Filantropie =
Acţiune de binefacere întreprinsă în folosul oamenilor săraci
*
Trombectomie = (Med.) Extragere a cheagului de sânge fixat într-un segment vascular

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...